Felhasználási útmutató

A végrendelet helyes kitöltése céljából feltétlenül olvassa el a következőket!

A Veritas Jogcsomag egyszerűsített magánvégrendelet-készítő a legáltalánosabb végrendelkezési helyzetekben alkalmazható. Abban az esetben, ha a végrendelet-készítőtől eltérő speciális igényei vannak, keressen fel ügyvédet, közjegyzőt.

A végrendelet-készítő elindítás előtt kérjük, készítse elő a vagyontárgyak, és az érintett személyek adatait (pl. örökhagyó, örökös, kitagadott személyek).

Ügyeljen arra, hogy a végrendelet készítésekor semelyik örökös ne működjön közre (ne segítsen Önnek) a végrendelet készítéséhez!


Hozzájárulok ahhoz, hogy a www.veritasjogcsomag.hu a végrendelet minta elkészítéséhez szükséges személyes adataimat kezelje, tudomásul veszem a tájékoztatást a www.veritasjogcsomag.hu a megadott személyes adataimat semmilyen körülmények között nem tárolja, azokat kizárólag a végrendelet-minta elkészítése folyamán használta fel.

A végrendelet-készítés díja 3000Ft/alkalom, amelyet a nyomtatványok sikeres kitöltését követően kell kifizetni az alábbi számlára:
 - Veritas Jogcsomag Kft.
 - Bankszámla szám: 10403507-50505055-53541001.
A sikeres tranzakció után jelezze e-mailen (titkarsag(kukac)veritasjogcsomag.hu), hogy az átutalás megtörtént, majd válaszként elküldjük Önnek végrendeletét.

Tudomásul veszem a tájékoztatást, hogy a Veritas Jogcsomag Kft. minden felelőséget kizár a végrendelet esetleges érvénytelenségéből származó károkért.